NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 17:30:53

Dags för att svättas lite!

Då var det hög tid att slänga in sig i silverpilen

och ratta väster ut till Bålsta för att hoppa upp på spinningcykeln
 
och riva av ett pass.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 17:27:43

Avvaktar......

Var hos Dr.M idag och eftersom mina provsvar var riktigt bra, eller snabbsänkan var på gränsen, men i övrigt var de bra, så beslutade vi oss för att vänta med behandlingen. Blir till att åka dit var 14:d dag för att kolla läget och om det rasar i väg så sätter vi i gång. På detta sätt så kan vi också se hur väl medicinen fungerar. Om vi börjar nu så kommer jag ju inte att känna nån skillnad eftersom jag mår så bra.
Känns lite märkligt, dock skönt, att vara helt utan behandling(=mediciner) för första gången på 8-9 år. Lite scary, men jag har ju ett bra "skyddsnät" i form av en riktigt bra läkare och sjuksköterska som finns ett telefonsamtal bort.
Detta kommer att gå bra.
Kanske är det så att detta har hänt av en anledning? Det finns kanske någon mening med det hela?
Jag tror ju på att mycket som händer i livet har en mening, så varför skulle inte detta ha det?
Vi får se.......tiden får utvisa om det har den meningen som det skulle kunna vara.
Bara att vänta och se..........


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 10:26:48

Du är vad du äter!

I morgon kl. 20:00 på TV3 är det dags för avsnittet som vi väntat på av
Morgondagens avsnitt handlar om Jenny från Bålsta.
Hon tränar på sambons ena anläggning.De var där och filmade när hon tränade.
Titta på programmet så får ni nog se lite skymtar av anläggningen.
Det var visst en viss PT med under inspelningen också, så tittar ni så kan det vara så att denne PT syns med i bild. Kanske tom hörs, då denne PT fick en mick på sig.
Måste säga att det hela kändes lite smått fånigt, men vi får väl se om PT´n överhuvudtaget syns i bild eller inte.

Här hemma kommer vi i varje fall att sitta bänkade framför tvn. Det är då säkert!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 10:15:35

Dags att träffa farbror doktorn igen.

I dag skall jag in och träffa Dr. M igen. Det är ett fasligt springande där just nu, men det är ju som det är. Skall troligen få min första dos idag. Dock mår jag super, så jag skulle kunna tänka mig att vara utan ett tag till, men vet ju att jag kommer att behöva medicinen ändå. Troligen inom en snar framtid.


Nästa gång, om 2 veckor skall jag få lära mig att ta sprutorna själv, så då är tanken att jag, när man ser att allt funkar som det ska, skall ta dem själv hemma och slipper åka in. Blir ju rätt smidigt.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 10:00:08

Semester

Har semester i 3 dar. Känns skönt, men det går för fort.
I går hade jag tänkt göra nåt annat, men jag fastnade hemma. Bokade tvätt tid, åkte ner till huvudkontoret med timmisarnas tidrapporter, köpte sushi på Kirin i Bromma på vägen hem, käkade den som lunch och gick till tvättstugan för att torka och hämta min tvätt.
Hade det på känn att någon hade fingrat på min tvätt. Mycket riktigt. Jag kommer in och går fram till mina maskiner och den ena maskinen är tömd! Vart är mina kläder?! Jo, de var inslängda i en av tumlarna. Jag blir galen! Jag bara stod och skrek i den där jävla tvättstugan. Mina kläder skall inte tumlas. Jag hade bland annat tvättat en kofta som skall plantorkas som nu låg i full värme i tumlaren!!!
Att folk inte kan hålla sig till sina egna bokade maskiner. Har jag tvätttid så skall de inte pilla i min tvätt. Så är det bara. Jag har inte tid att sitta och stirra på en tvättmaskin i 3h!


Har sån lust att köpa en riktig tvättmaskin. Får tvätta på jobbet. Enkelt och smidigt att fixa det medans man jobbar. Nåt skall man väl ha för att man sitter och åker flera timmar om dagen för att ta sig till jobbet. Tvättmedlet tar jag med mig själv, men slitage på maskinen, som för övrigt sällan används, och lite elförbrukning får de stå för.

Studier  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-31  |  Tid: 09:36:40

Då var det bara en tenta kvar!

Skrev en tenta i näringslära, övervikt och kostprogramupplägg i lördags. Kändes sådär när jag skrev den. Kändes som om det var ett helt annat språk, men jag kämpade och hoppades på det bästa. I värsta fall får man ju skriva om den.

Fick svar i går och jag satte den! Känns så bra.
Nu har jag bara mastodont tentan i fysiologi kvar. Får lite ångest över den, men det är väl bara att börja plugga. En liten bit i taget.
Har bestämt mig för att jag måste vara klar innan uppsamlingstentaveckan i slutet av juni och det är ju ett tag kvar dit så det ska jag banne mig göra.
Mot målet!


Allmänt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2009-03-21  |  Tid: 11:07:19

Time to study!

Nu är det hög tid att sätta sig med studierna.


Fick förresten min licens i brevlådan härom dagen.

Bara två tentor kvar tills nästa licens är färdig!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-21  |  Tid: 11:01:48

Vichy

Har köpt ny rengöring och fick för mig att testa Vichy.
Funkar helt ok.
Köpte en ögoncréme också då min tagit slut. Hade ett litet prov hemma på Vichy Normaderm hudcréme och den var riktigt bra, så nu var jag ju tvungen att gå och köpe en sådan också. Den skall ju ta bort orenheter och göra huden matt. Perfekt! Det funkar också. Orenheterna ploppar upp här och där just nu, men det blir bättre och bättre.


Har använt Clinique och Dermalogica tidigare och Dermalogica är super, men så himla dyrt. Dock är de väldigt dryga produkter, men ändå.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-21  |  Tid: 10:33:45

Bättre!!

Nu mår jag bättre. Lite sömn, shopping och mat så är jag typ i fas igen.

Förra fredag, lördag och söndag så var det Ikea besök.
Det blev lite förvaring till vardagsrummet (Bestå) och faktiskt även en stor soffa (Tylösand)! Måste väl erkänna att vi somnar båda två i soffan varje kväll som vi sitter i den. Riktigt skönt!
Före och efter bild kommer nog sen.
Var ute och letade kuddar till soffan i går, men jag hittade inga. Eftersom soffan är mörkbrun och väggen gul så vill jag hitta något som passar till. Har nu fått för mig att jag vill ha riktigt orangea kuddar. Orange är ju en riktig färgklick samtidigt som det passar mot de gula väggarna och till de orangeröda ljusen som jag köpte på Ikea.
Om någon ser orangea kuddar någonstans så kan ni väl hojta till. De skall vara Stadium påse orange eller Citymail orange. Har kollat på Indiska, Hemtex, Åhléns och Lagerhaus, men ingen har haft nåt som jag fastnat för.
Får fortsätta att leta......

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-09  |  Tid: 21:54:13

:-((

Känner mig inge glad......
Jag vill må bra som alla andra. Just nu känns allt bara grått, trist, ledsamt och tråkigt.
Hoppas att det blir bra med den nya medicinen. Allt tyder på att det kommer att bli minst lika bra som med en tidigare. Jag kommer ju att kunna ta den hemma, när jag lärt mig ta sprutorna själv. Jag kommer att slippa styra min semester tex efter när jag måste dit för att få min nästa dos. Jag kommer inte att behöva vara ledig från jobbet en hel dag.
Det kommer att bli bra, det vet jag, men det känns ändå som en förlust.
Planen nu är att jag skall få första dosen nästa torsdag, så det är ju bara att vänta och se. Blir jag sämre så får jag höra av mig så blir det en överbryggande kortkur av kortison. Så blir det även om han ser på mina provsvar att det barkar åt fel håll.
Som sagt: Det är bara att vänta och se.
Det kommer att bli bra............

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-08  |  Tid: 09:38:33

Yr i mössan

De senaste dagarna har jag känt mig rätt yr i skallen. Mindre kul.
I går låg jag och sov större delen av dagen.
På kvällskanten vaknade jag till liv och fotade mina lila tulpaner i mörkret. Dock blir de inte lila på bilderna utan rosa. Suck! Dock tror jag att jag lyckades få till någon bra bild i varje fall. Jag använde stativet och då blir det ju inte oskärpa pga att man inte håller kameran stilla i varje fall. Har inte tömt kameran ännu, men fixar nog det senare i dag.

Nu skall jag svida om och åka i väg och tvätta bilen. Den har inte blivit tvättad sen jag körde ut den från Peugeot i Kista den 17 Juli!!!! I morgon skall den lämnas in på sin allra första service, så jag tänkte att den skulle bli lite ren innan, eftersom det inte ingår i servicen, som det gör på vissa andra ställen.


Nä, dags att åka så jag slipper köa halva dagen.

Ha det!

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2009-03-06  |  Tid: 18:21:55

En följetong....

Den här jäkla bakterien!!!
Nu sägs det att jag kommer att få leva med denna streptokock. Inte för att jag berörs så mycket egentligen just nu, mest bara snorig. Dock har jag även fått en infektion i mjukdelarna i min högra kind. Äter en antibiotika kur för detta, så får vi se hur det blir.

Förra fredagen vara jag och tog nya odlingar och fick även prata med min doktor. Det tråkiga i allt detta är att jag inte kommer att få fortsätta med min braiga medicin som jag fått i drygt 3 år. Detta pga att jag har blivit så pass infektionskänslig som jag nu blivit och för att det nu har gått för många veckor sedan senaste dosen. Det som kan hända då är att kroppen bildar antikroppar mot medicinen och jag kan få rejäla allergiska reaktioner. Det är ju inte så kul.
Det kändes som om mattan drogs bort under mina fötter. Denna medicin har ju betytt så mycket för mig. Jag var i rätt dåligt skick när jag fick testa den och det gav verkligen resultat direkt.
Vill aldrig bli så dålig igen.......
Eftersom min läkare och behandlande sjuksköterska tycker att jag får i mig lite för lite mat så fick jag gå in till dietisten som hade en ledig tid och fick med mig en påse med näringsdrycker som jag skall provsmaka under veckan och sedan skall jag bestämma vilka smaker jag vill ha så skall jag dricka två sådana om dagen som mellanmål.


Jag har provsmakat sådana här tidigare för ca 3-4 år sedan och då tyckte jag att de smakade vidrigt, men nu tycker jag att de är helt ok.
Min läkare skall disskutera mitt fall med sina kollegor under veckan och förhoppningsvis får jag veta något innan veckan är slut. Det man funderar på är om jag skall testa Humira, som är ett liknande läkemedel som Remicade, men Humira kan man lära sig att ta själv hemma istället för att behöva åka in till sjukhus. Vi får se vart det barkar.

När jag var klar på Ersta så tänkte jag försöka shoppa lite, men det slutatde att jag promenerade från Ersta på söder till Fridhemsplan, en promenad på 6 km, innan jag tog t-banan hem till V-by. Där avslutade jag med att köpa en jacka på rea på Stadium.

Tror att mamma har en likadan. Min softshell jacka är ju lite för kall när det är runt 0- minus 1 grad och dunjackan svettas jag ihjäl i, så detta blir nog riktigt bra.

Var också in en sväng på Åhléns och shoppade en ny duschcréme och tillhörande lotion från Kings & Queens. 

Jag tänker på luktisar när jag känner doften av den. Ja det var tider det då man samlade och bytte luktisar. Jag vet att jag har kvar dem i någon kartong som står hemma hos mamma i U-å.
Minnen......


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus