NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-28  |  Tid: 19:57:09

På väg.....

En bra dag på jobbet. Går dubbelt med chefen nu så jag har koll på alla system som jag ska jobba i nu då jag snart tar över kontoret i 2 mån. Var klar kl 14:00, sen åkte jag förbi och skulle köpa ett eller två nya stöd till mopparna. Det ena har gått sönder. Självklart så hade de inga hemma. Vi har nämligen förstärkta stöd så att de ska hålla för belastningen, som ju är betydligt mer än normalt.

Åt fil och müsli och gick sedan upp till gymmet för att köra bröst. Det gick riktigt bra. Är mer eller mindre tillbaka på de vikter som jag körde på i H-borg. Skönt! Nu skall det bara gå uppåt. Eftersom det gick så bra och jag för en gång skull hade energi så blev det även biceps. Det var ett tag sen. Måste jobba med min högra så den kommer i kapp i utvecklingen. Den är ca 1 cm mindre än vänster.
Eftersom jag fortfarande kände mig ganska alert så hoppade jag upp på Rotexen och körde intervaller i 20 min. Måste ju börja någonstans. Svetten sprutade kan jag säga.
Känner mig så "ren" när jag tränat så. Då vill jag bara äta nyttig mat och inte stoppa i mig massa skit. Mer cardio med andra ord.

2dl proteindrink när jag kom hem och nu är det dags för lite mat. Makrill i tomatsås och bulgur blir det.
Skall sätta mig i soffan och äta och titta på Design: Simon och Tomas. Tomas går för övrigt morgonprommisar med stavar. Har sett honom komma och gå när jag nästan är framme på jobbet.

På tal om morgonprommis så ska jag försöka ta mig i kragen nu när min bil är fixad och tillbaka igen, att gå lite sådana.
Får se hur jag lyckas.

Ciao!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-26  |  Tid: 14:47:57

Jag har kört..........

småbilar, skåpbilar av både small och large modell, lastbil med släp, högerstyrda bilar och snöskoter, men jag har aldrig i hela mitt liv kört.................moppe!
Men nu är det gjort.! Körde ett av våra moppeområden som vi har på jobbet. Ingen annan ville köra. Det tog tid kan jag säga. Inte så konstigt när jag inte kört förr och när dessutom stödet gått sönder. Det finns ett annat stöd på den med det orkar jag inte få upp den på, så varje gång jag var tvungen att kliva av och packa den eller springa in i nån av de enstaka portar som finns, så var jag tvungen att hitta en vägg eller en rejäl stolpe att ställa den mot. Suck! Lyckades tippa åbäket 2ggr så posten åkte all sin kos. Bara att försöka att stoppa i hop den i rätt ordning igen. Tur att jag har rejält med rutin i ryggmärgen.
Jag verkligen älskar att köra bil och moppe ja det var helt ok. Jag vill ju ha revans på området för jag vet att jag skulle kunna kapa det med säkert 2h. Så se upp för moppe faran ute på "snobb ön" för här ska det brännas.

Klev upp 07:10 i morse för att hinna äta lite frukost innan vi skulle åka till bilverkstan och hämta min bil. Ja på en lördag. Bilmecken skulle resa bort och jag ville ha min bil innan helgen och innan han skulle åka så han ställde upp så jag fick hämta den. Snällt!
Det är ju sån frihet att ha bil. Helt underbart är det och jag har svårt att förstå hur jag nånsin kunnat vara utan. Fast det är klart då var man ju van vid det och tyckte inte alls att det var något konstigt.
När jag ändå var i krokarna så svängde jag in på Willys för att storhandla. Vad skönt det är att handla så tidigt. Kl. 09:00 och nästan tommt i butiken. Typ en person före i kassan. Det är ju såhär det ska vara. Slippa stå i kö och vänta, vänta vänta,ungar som gnäller, par som grälar, par som hånlgar i kassa kön och de här som bara måste styra sin kundvagn i mina hasor. Går det fortare då eller?? Knappast.
Fast det finns faktiskt någonting som är lite roande också när det är mycket folk på affären. Speciellt på typ Willys där många olika nationaliteter handlar. Att bara stå och begrunda deras vagnar och vad som finn däri. 3st hela kyckling broilers, 4kg mjöl, flak med mineralvatten och mycket mycket mer. Lite annat än vad Svenssons brukar ha i sin vagn.

Kom hem och bara stoppade in kylvarorna i kyl och frys, sen blev det fix av en smoothie, med mjölk, yoghurt, protein och färska jordgubbar samtidigt som träningskläderna åkte på och skor och vattenflaska packades ner i väskan. På med skor och upp till gymmet drickandes min smoothie. Blev som vanligt Step med Linnéa. Kanon pass kan jag bara säga. Den nya koreografin är dock väldigt konditionskrävande, men kul.
Hade tänkt att jag skulle ha kört lite styrka också, men jag får se om jag kilar upp innan de stänger i eftermiddag/kväll.
Blev ingen träning i går alls. Kom hem rätt sent och hade knappt ätit något på hela dagen, så det blev soffan istället. Lite tv tittande, lite surfning, liten powernap och lite chat.

Nej, nu är det dags att ta hand om röran. Ni ser ju själva.........
image10

Jag skäms......men sån är jag.

Ciao!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-23  |  Tid: 22:16:57

Energin......

är på väg!
I går blev det axlar och i dag blev det rygg och triceps+powerwalk/jogging. Känner mig riktigt stark, även fast det var ca 2,5 veckor sedan jag körde samma muskelgrupp. Stod på bandet i 20 min efter styrkan. Snabb prommenix blandat med 2 omgångar jogging.
Gick in på affären för att handla lite på vägen från gymmet. Precis innan de börjar "dra" varorna öppnar jag plånboken och inser att både det vanliga kortet och kredit kortet inte ligger där de ska utan hemma i arbetsbrallorna. Ja, ja det var ju bara att plocka ihop allt och gå runt i butiken och ställa tillbaka grejjorna. Nu var det ju inte hela världen eftersom jag faktiskt hade det mesta hemma när allt kom omkring.

Blev en proteindrink när jag kom hem och sen köttfärs och quinoa framför Grey´s anatomy.

Har buntbilen med mig hem eftersom jag var förbi däckfirman för att byta däcken på väg hem från jobbet, så i morgon får jag köra bil til jobbet. Skönt!

Funderar på att kanske ta en morgonprommis i morgon. Kliver upp 04:30 när jag åker kommunalt till jobbet och eftersom jag kör bil i morgon så känner jag att jag har tid. Har nästan lättare för att kliva upp 04:30 än 05:20, även fast det bara blir ca 6h sömn.

Nu kallar sängen.............

Adios!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-18  |  Tid: 21:12:29

Bättre.......

och bättre dag för dag med förkylningen. Skönt!

Lagade ordentligt med mat igår. Det blev stekt ris med kyckling, räkor, ägg och sambal-sesamsås. Gott! Mycke blev det också. Stor matlåda till i dag, som jag inte ens fick i mig helt. Värsta jätteportionen.
    
Antar att det är därför jag känner mig så pigg och glad i dag. Min kropp har tillräckligt med energi för att må bra.

Jobbade igen i dag. Fick kliva upp kl 04:30 eftersom bilen inte funkar och det blir det kommunala färdmedlet till jobbet. Kändes dock helt ok. Både att kliva upp och åka kommunalt.

Blev en ganska tidig dag på jobbet och jag kände att jag hann med en del grejjer. Konstigt  vore annars eftersom jag var inne idag. Räknade lite fel på bemanningen, så vi var en för mycket.
Efter jobbet stannade jag till i stan en stund. Blev lite shopping för pengar som jag egentligen inte har, men ,men.....är det bra pris så är det. Det blev ett par skor och en softshell jacka.
   

Tittade på skorna inne i stan, men tänkte att det är ju lite onödigt att köpa och bära runt på dem när butiken ändå finns där jag bor. Gick förbi när jag kom hem och då har de ju passande nog 20% premiär rabatt på hela sortimentet, ons-fre. Kan det bli bättre?
Jackan och/eller liknande har jag fingrat lite på tidigare, men inte känt att jag haft råd med så nu när den var 400:- billigare så var jag ju tvungen.

Nu måste jag hitta nåt att äta, blir dock tyvärr inte lika bra som igår, men jag kommer igen.

Bye!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-17  |  Tid: 10:34:19

Vilken natt.....

Kom i säng kl. 00:00 och 01:30 började "lillkillen" gå runt och pipa. Han var visst lite nödig så sambon fick gå ut med honom. Samma visa 2-3 timmar senare och samma sak vid 06:30. Så är det att ha hund som stoppar allt som kommer i hans väg i munnen. Allt går att äta!
Eftersom jag har svårt att somna om och dessutom blir så mosig av att göra det så klev jag upp och satte mig i soffan med datorn en stund.

Runt 8 blev det en liten promenix med en av stora tjejjerna som är hemma med mig idag.
Nu ligger hon och sover nedanför min stol. Själv sitter jag och läser lite bloggar och somnar till sittandes vid köksbordet. Hm.....är man trött så är man.

Nu ska jag lyfta på rumpan och göra något annat en stund så jag vaknar till lite. Blir nog en liten slummer senare idag.

Ang.förkylningen känner jag mig bättre och bättre för varje dag, så snart blir det träning igen. Måste få upp motivationen igen och inte bara motivtionen utan också mitt inre driv så det händer nåt här i mitt liv. Annars står jag ju bara här och trampar ytterligare månader och åren går.

Så nu lyfter jag på den där bak.

See ya!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-16  |  Tid: 20:34:45

Sjuk....

men snart på fötter igen. Känner mig lite bättre faktiskt. På fredag blir det jobb igen och snart blir det även träning.

Jag måste få lite energi och inspiration till mer träning och framförallt bättre mat. Äter som en kratta och om ni visste allt vad jag stoppar i mig så skulle ni nog inte förstå att jag inte har mer hull än jag har. Visst jag rör ju på mig rätt mycket tack vare jobbet, men i varje fall.
Nej, nya tag. Jag har ju vart i bra form tidigare. Jag vet ju dessutom att om jag skulle äta bra mat och som jag borde skulle jag få riktigt bra resultat.
Jag skulle ju vara i super form på vår stora årliga företagsfest, men nu är det bara lite drygt 3 veckor kvar och nån super form hinner jag ju i inte få på den tiden. Hm.....blir nog långärmat på festen.

Bilen dog igår. Suck!
Hopplöst att vara utan bil. Det går inte i en handvändning att ta sig till "snobbön" på morgonen, så det blir nog till att komma lite sent. Har inte valt det själv. Ja, att jobba där ute alltså.

Nu blir det till att titta lite på  tv.

Ha det!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-12  |  Tid: 07:39:35

Dagens agenda

Uppe med tuppen idag, trots att det är lördag. Min kropp är inställd på att vara uppe kl.05:20, så på helgen blir det inte ofta längre än kl 07:00, men morgonen är ju bästa tiden på dygnet. Det är lugnt och stilla, tyst och luften är frisk. Härligt!
Skulle gärna ha gått en morgonprommis, men jag är ganska så förkyld och tjock i halsen, så det blev tvättstugan istället. Det är så skönt att tvätta kl 7. Då är det lugnt och inte en massa barn som springer omkring och skriker. Jag har en såndär stor tvättstuga med 20 maskiner, så det är 10 st som kan tvätta samtidigt, vilket gör så det lätt bli lite stimmigt och stojjigt.
Vore skönt att ha en egen tvättmaskin, men jag känner inte att jag har råd just nu, så jag får vackert gå till tvättstugan 800m bort. Eller....... ja gå vet jag inte, det brukar bli bilen eftersom jag tvättar så sällan att det blir så mycket varje gång som jag ska släpa. Men, men, det funkar.........för det mesta.

Det blev ingen träning i går eftersom jag är så förkyld. Dock jobbade jag och det är kanske därför som jag är sämre idag än igår. Dagen avslutades med en 2h lång promenad, halvvägs in till stan med Jennie. En bra aktivitet istället för att gå och ta en fika. Nu fick vi friskluft och motion samtidigt som vi avverkade massor av saker som änt och tankar och idéer om saker och ting.

Dagens agenda lyder: Tvätta, städa, diska, tvätta fönster, dammsuga, skura golv, rensa papper och måla naglarna. Får se hur mycket av detta som verkligen blir av. Tvätten är i varje fall på börjad. Alltid nåt!

På tal om tvätten så är det dags att gå/åka tillbaka till tvättstugan.

Syns!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-09  |  Tid: 19:05:33

Äntligen!!!........

Fungerar toaletten som den ska.
I går när vi lagt oss lät det som en stor lastbil körde in på vår parkering på baksidan och nyfiken som jag är så var jag bara tvungen att kliva upp och kolla vad som stod på. Där stod en slamsugningsbil och chaffören rotade omkring i buskarna för att hitta luckan.
När jag klev upp i morse funkade toaletten precis som den skulle. Skönt!!!
Tror inte att ni riktigt förstår min fobi mot ej fungerande toaletter, men faktum är att denna gång så har jag vart riktigt lugn. Det kanske håller på att lägga sig?
Har haft ca 4-5 stopp på mindre än ett år och då har jag varit borta på jobb i 6 mån. Förra gången var det visst någon som spolar ner nån handuk eller nåt. Hur lyckas man? De tryckspolade stammen och ut kom det nåt tyg. Denna gång var det visst fullt i slamavloppet som täcker halva gatan. Hm......är det fler än jag med knasig mage som bor här?
Nog om toalett problem.

Igår blev det ingen träning pga sen dag på jobbet. Man är inte på topp vad gäller träning när man har jobbat 07:00-17:45 varav 4½h ute på en cykel och bland trappor. Nej då är man inte upplagt alls och inte har man hunnit äta det man borde ha gjort.
Åkte hem och ställde mig i duschen och satt sen framför datorn ett tag.
Vad det blev till middag?? Vet inte om jag vågar säga det, men det blev en tallrik mellanfil och müsli. Jag vet, man får inga växande muskler av den kosthållningen, men.........

Dagen började väl si sådär. Vaknade ett antal gånger i natt av att jag hade så ont i halsen så jag knappt kunde svälja.
 Nej! Jag vill Inte bli sjuk nu. Ja, det skulle väl vara för att slippa jobba då. Är ledig i morgon så jag får se hur jag känner mig. Är det som det är nu måste jag nog stanna hemma. Hade man suttit på kontor eller haft ett stilla sittande jobb hade det ju inte varit några större problem, men nu har jag ju ett fysiskt jobb och jag måste ta hand om min kropp.

Nu stundar snart en slappa i soffan stund.

Ha det!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-07  |  Tid: 20:38:31

Måndag......

Trist.....
Träningen gick inte bra alls. Var inte på humör ,men eftersom jag ändå gick upp dit (jobbar 50 steg från gymmet)så var det bara att köra nåt fast lusten inte alls fanns. Kan ju inte alltid vara på topp.
Blev bröst.......i maskiner. Jag som nästan aldrig kör i maskin, men det var helt ok. Det kändes i varje fall. Lite annorlunda än vanligt. Får se om jag känner nåt i morgon.
olusten kan ju kanske bero på att jag ätit för lite, vilket jag nästan alltid lyckas med, men är man högenergiförbrukare så är man och jag har inte kommit i fas ännu. Jobbar på det........
Har lite skön träningsvärk i rygg och triceps sen igår och värken i benen är ganska borta nu. Känner lite men jobbet funkade bra ändå.

Blev sjukt sugen på chokladbollar när jag åkte hem från jobbet/träningen. Hade tänkt göra en sats, vilket nog var flera år sedan sist, men när jag kom hem fastnade jag framför datorn och sen tog jag tag i disken, så det blev inga, vilket ju bara var bra. Sånt ska inte ätas, i synnerhet inte mitt i veckan.

Nu skall det förberedas lite mat inför morgondagen så jag orkar med både det tunga fysiska arbetet och träning.

See ya!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-06  |  Tid: 15:46:57

Irritation

Jaha, då har jag varit på gymmet och kört rygg och triceps. Gick kanon.
Har inte kört rygg på hela 3 veckor, men jag var mycket starkare än sist. Skönt!
Det var inte mycket folk. Typ 5 st där när jag kom, men det är bara skönt så man slipper att trängas.
Blir bara så jäkla trött på dessa små idioter som är där och tränar. Knatar omkring Barfota!!. Jag har ingen lust att se någons äckliga tår. Skriker och gapar, släpper hantlarna i golvet och släpper hantagen i cablecrossen så viktmagasinet smälls ihop med ett fasansfullt ljud. Där rök några av mina hörselceller kan jag lova.
Blir bara så trött. Tänk ett steg längre. Hur kul är det att komma och träna och hantlarna är trasiga? Vad kan det bero på? Jo, för att de slängdes i golvet av nån mindre aktsam medlem. Visst om det bara drabbar en själv, men det finns ju så många andra som också tränar och betalar dyra pengar för att kunna nyttja gymmet.
Jag blev lite stolt över mig själv i varje fall eftersom jag kan störa mig otroligt mycket på sådana här händelser att jag inte klarar av att fullfölja mitt pass utan går arg därifrån, men inte idag. Nej, nu vände jag min irritation till vikterna istället och det funkade nog rätt bra.

Igår hanns det inte med att skriva nåt, men träningsmässigt det blev den vanliga stepklassen. Hade grym träningsvärk i baksida lår och rumpan, men det gick riktigt bra på passet i varje fall. Energin räckte till bra. Klassen är helt grym och man vill verkligen inte missa den. Tränar ju mest styrketräning, men lördagar då är det step bara för att det är så himla kul. Skulle ju vilja klämma in nåt funk pass också, men de finns ju bara inne i stan och det känns lite drygt att åka in hela vägen dit bara för ett litet pass.

Nej nu är det hög tid att fundera lite på vad jag ska äta de närmsta dagarna så jag kan åka och handla om det är något som saknas.

Ha det!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-05-04  |  Tid: 16:57:34

Varför.....

håller min bil på att braka ihop??? Nu är det samma sak igen. När jag har kört ca 20 min så börjar den att lukta apa. Förra gången höll det ett par dagar, sen var den död när jag skulle starta den på morgonen. Bytte till ett sprillans nytt batteri och den funkade klockrent igen i ca 3 veckor och nu.......ja nu får vi väl se om den dör igen. Har verkligen inte råd med att måste fixa den. Kommunalt till jobbet?? Nej, jag tror inte det. Det tar alldelens för lång tid. Ok om jag hade börjat kl. 08:00 på morgonen, men jag börjar ju kl. 07:00!!! Det finns bara inte.
Saknar min hyrbil som jag levde med under mitt Skåne halvår. Många mil blev det.
image4

Tränade i går. Ben faktiskt. Inte varje dag. Måste ju planera in det så att det inte blir innan jag ska springa uppför trappor på jobbet, vilket jag gör nästan varje dag.
Kan lova att jag har träningsvärk. Aj, Aj!! men samtidigt är det ju så skönt.

Tränade idag också. Axlar blev det. Det tar sig sakta men säkert. Tack vare eller snarare p.g.a mitt jobb så är jag vädigt ojämt. Höger är betydligt mycket starkare, men minde vad gäller volym. Samma sak med biceps. Volymmässigt skiljer ganska precis 1 cm!!!! i omkrets. Snyggt??!! Nix, pix, men så är det, men jag försöker göra allt jag kan för att det ska bli bättre.

Måste försöka fixa maten också. Stoppar i mig alldelens för mycket onyttigheter mest pga för lite bra mat. Blir super hungrig och sugen och kan inte riktigt hejda mig. Jobbar på det med......

Kvällen verkar bli lugn. Inte ett skit är det på tv heller. Bedrövligt! Fredag kväll och allt och inte ett smack att se på.
Får väl sätta på någon dvd som jag inte sett ännu.

I morgon blir det ev. hustitt, träning och grilla med S kompisar som så gärna vill träffa mig. De har försökt i en månads tid nu och det har alltid kommit upp nåt som har hindrat, men nu i morgon ska det bli av. Ska bli trevligt! Hoppas bara att vädret blir schysst.

Nu hägrar en uppfräschande dusch.

So long!!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus