NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-30  |  Tid: 17:04:47

Uppdatering.........


Lördag
Var uppe med tuppen och bestämde mig för att hoppa mitt favvopass och åka tidigt in till stan för att se om det fanns något att shoppa på Budo och Fitness. Det fanns det. Jag bara älskar Better Bodies kläder. Det blev en Eastside mesh tank, ett par Eastside jazzpant, en Westside cross tank, ett par Broadway woven pant och en tröja från förra kollektionen och sen var jag helt plötsligt 1800:- fattigare. Hade kunnat köpa ännu mera, men man måste ju hejda sig lite.
Efter shoppingen gick jag till 113 50 och köpte en god sallad med marinerad pasta, mozzarella och salami. Mums!
Sen hem och plugga i nån timme och sen in till stan igen för att se på Cullbergbaletten i Vitabergsparken. De är bara sååå duktiga. Vädret var underbart och det var packat med folk.

Söndag
Var uppe med tuppen igen. Idag stod det hundutställning på schemat. Åkte dit med sambon. Han ställde brorsan till "lillkillen" som vi har här hemma och han kom 1:a!!! Kul! Jag fotade en massa till en kennel. De blev faktiskt rätt bra. Här kommer ett litet smakprov på en av de som vi har här hemma. Hon ställdes inte ut, men var med i bilen.
image74

image77

image76

Är hon inte tjusig?

Denna vecka som snart går mot sitt slut har bara bestått i jobb och plugg. Cyklade förresten omkull igår på jobbet. Usch! Man hinner bli så himla rädd. Nu gick det rätt bra. Blev bara lite blåslagen. Typiskt nog hade jag två vittnen till det hela som blev lite smått förskräckta och undrade om det Verkligen gick bra.
Har bokat boende i Kristianstad också så nu är allt klart för den helgen. Är så sugen på att ta en snabbis till H-borg när jag ändå är där nere, men det kan bli lite tajt. Får nog ta det någon annan gång.

Nej, nu är det hög tid för mat, dusch och att stoppa näsan i kurslitteraturen.

Ha det!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-22  |  Tid: 20:33:19

Störd natt sömn

Sååå typiskt att när man för en gång skull får sova en timme längre än vanligt, så blir man väckt en timme tidigare än vanligt av några snorungar som är ute och röjjer kl. 04:15. Går de inte i skolan? Har de inga föräldrar som bryr sig?
Lyckades dock somna om och vaknade tröttare än någonsin. Nä, nästa gång ska jag banne mig kliva upp och göra något vettigt istället.

I dag har dagen spenderats på Ersta. Proverna visar på ett skov, precis som jag anade eftersom jag vart risig i magen den senaste tiden. Man vet inte riktigt varför det har kommit, men förhoppningsvis ger det sig nu när jag fått min 8 veckors dos. Inte konstigt att jag känt mig orkeslös på jobbet. Känner direkt att något inte är 100. Får mjölksyra för minsta lilla ansträngning. Ev blir det till att korta ned intervallet mellan doserna.
Något som är positivt är att forskningen visst gått framåt och numer så får man bli gravid på de läkemedel som jag får. Känns skönt! Inte för att jag tänkte bli gravid nu, men kanske om nåt år eller två eller så.

På vägen hem stannade jag till på Budo och Fitness för att kolla in den nya kollektionen som kommit. Tänkte att jag skulle passa på att prova lite så jag silpper det på lördag då jag tänkt shoppa lite nya träningskläder. Dock var jag så osugen att prova, mycket för att det var typ +30 grader varmt i butiken, så jag tog en katalog och gick ut igen.

Har börjat plugga lite och det är ju hur mycket som helst. Massor av kemi nu i första modulen. Suck! Inte mitt favvo ämne precis, men det känns som om det svåra i kursen är i början, sen är det mer intressanta saker för egen del. Visst man måste ju kunna grunden för att förstå allt som kommer längre fram i kursen så det blir bara till att kämpa på.

Nu ska jag gå och packa ner träningskläderna för i morgon skall jag försöka besöka gymmet innan jag åker hem från jobbet. Annars blir det ju inte av. Jag som tränade så mycket tidigare och nu har jag nada lust. Fast när jag väl är där så är det ju kul.

Ha det!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-18  |  Tid: 10:16:33

Helg igen

Vaknade kl. 05:50 i morse av ett hundskall. Lillkillen vaktar sin familj. Gick upp en sväng, tittade ut genom fönstret och såg det underbara vädret ute. Klarblå himmel och solen uppe i trädtopparna.
-Det är nu man skulle ta och gå ut säger jag. Nu när det är som finast ute. Tyst, lugnt och fridfullt.
-Gör det då säger sambon.
- Nej, men egentligen skulle man ju säger jag och lägger mig under täcket igen.
När jag vaknar senare runt kl 8 är jag så där lite mosig i skallen. Jag skulle ju ha klivit upp när jag vaknade första gången. Varför lär jag mig aldrig? Förr var jag ute och gick tidigt på morgnarna, men nu vaknar jag ofta lite senare och då är jag vrål hungrig.
Blev dock 30 min promenad innan frukost med tjejjerna. De gick riktigt bra för en gång skull. Var nog bara för att jag sagt innan att de bara strular när jag är ute.

Nu är det dags att piffa sig lite inför mitt favvopass. Har tänkt att vara i god tid så jag får ut min biljett. Förra veckan var det en som stod och strulade vid automaten så vi fyra som stod i kön efter fick gå och hämta biljetter i receptionen eftersom klockan blev för mycket. Grrr......

Hörs!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-15  |  Tid: 14:57:45

Dagarna rullar i väg.....

Var på gymmet och körde ett styrkepass för första gången på 2-3 veckor tror jag. Skönt att jag kom iväg. Passet gick väl sisådär, men vad kan man begära när man har en härlig vätskebrists huvudvärk. Nåväl några övningar blev det i varje fall. Rygg blev det.
Blir styrketräning med S i kväll är de sagt, men vi får väl se hur det blir. Behöver verkligen komma i gång nu.

Har vart ledig från jobbet idag pga läkarbesök. Blir så struligt att komma in runt 11 tiden när jag har det jobb jag har så då är det bättre att vara ledig hela dagen.
Tog en promenad från söder till Gamla stan och strosade runt bland turisterna. Kl. var bara 10 så det var väldigt lungt och riktigt mysigt. Kan inte låta bli att dra på smilbanden när man tittar på turisterna och hur de poserar med vattnet bakom sig, sen är det nästa persons tur med samma vy i bakgrunden. Undra om vi ser lika roliga ut när vi är utomlands? Antagligen.
På Fjällgatan var det som vanligt karavan med turistbussar med norrmän, ryssar och japaner. Guidning och sedvanlig posering med sthlm i bakgrunden. Måste ju dock hålla med om att vyn från Fjällgatan är nåt speciellt, särskilt när solen strålar från en blå himel.

Har gått i flera dagar nu och är så sugen på att köpa en pulsklocka. Vet vad jag skulle vilja ha, men är väl egentligen inte i behov av en sån avancerad. Det är ca 30% rabatt på dem så det är ju nu man borde slå till. Är ju så himla velig, vilket i och för sig kan vara bra ibland då jag tänker lite för länge och sedan struntar i att köpa prylen. Det blir ju billigt så.
Vill ju även ha en Mp3. Har en "no name" som inte rymmer mycket. Har hört låtarna flera hundra gånger om. Den räcker inte ens för en runda på under två timmar.
Sen skulle det ju vara trevligt med en printer så man kan printa ut lite bilder som man fotat.
På tal om foto så har en gammal klasskompis från högstadiet hört av sig. Jag hade visst tittat på hans bilder på fotosidan utan att jag vetat att det var han. Kul!

Snart skall jag faktiskt åka i väg och fota ett helt gäng med hundar. Hm.....ska bli kul att se hur det går. Jag är ju inte bättre än någon annan, men Nån har sagt att jag är duktig på att fota, vilket jag ju inte är, och nu är det väl bara att göra ett försök. Hjälp!!

Har beställt en av mina studieböcker på adlibris idag, 623:-. Inte billigt, men , men...... Hoppas att den kommer fort som bara den för nu måste jag börja läsa lite. Har läst lite av det som ligger på studieplattformen och det börjar med en hel del kemi. Visst jag har läst det förr men det var Inte mitt starkaste ämne kan jag säga utan att överdriva.
Har även bokat min resa till den obligatoriska träffen sista helgen i september. Hela 246:- t/r till Kristianstad. Kan det bli billigare? Nu måste jag bara bestämma och boka boendet. Biligast eller lite dyrare? Funderar........

Nu måste jag göra mig och kameran med objektiv i ording för vår lilla uppgift. Håll tummarna att det blir bra bilder!

På återseende!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-10  |  Tid: 20:04:13

Trött.......

Då har man börjat jobba igen då. Ut och trampa och springa upp och ner. Trodde dock att kondisen skulle ha blivit sämre än den blivit. Träningsvärk i lår och vader har jag, men jag har varit med om värre. Naturligtvis började det att ösregna på vägen tillbaka från rundan. Kom in som en dränkt katt. Fast det är ändå ganska skönt. Svetten sköljs av och man får lite svalka.

Träningsinspirationen vill inte riktigt infinna sig. Får ta mig i kragen och släpa mig till gymmet, för jag vet att när jag väl är där så är det ju kul. Måste få lite mera muskler.
I morgon blir det favorit stepen. Som om jag behöver steppa? Men som sagt det är ett så himla bra pass.

Loggade in på kursen i går, som jag ska läsa i höst. Det kommer att bli så kul och antagligen jäkligt jobbigt också, men än så länge känns det jättekul och jag känner mig riktigt motiverad.
Ska tjuvstarta lite med pluggandet tänkte jag. Första modulen ligger redan ute. Måste boka hotell och resa till den obligatoriska träffen sista helgen i september. Hoppas bara att jag fattar vad de säger på föreläsningarna. Skall ju läsa i Kristianstad.......men jag har ju för inte så länge sedan tillbringat 6 mån i Skåne, så det skall nog gå bra.
Måste fixa böckerna också. De var ju inte billiga direkt, men vi behövde visst bara två av dem denna terminen.

Nu skall jag sätta mig i soffan och slö titta lite på tv.

Ha det!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-05  |  Tid: 21:41:35

Helgen....

Helgen har bjudit på massa hundpromenader och en hel del surfande. Lyckades lägga ut min första bild på fotosidan. Tog en stund eftersom jag var tvungen att förminska den och jag kan inte ett smack om sånt, men med lite pyssel så lyckades jag. Borde gå betydligt snabbare nästa gång. Har faktiskt fått två kommentarer på den och den ena var väldigt positiv. Då kanske jag vågar lägga ut fler. Har ju några som jag tycker är mycket bättre.
Lite kul är att jag fått ett mail från en gammal klasskompis som hittat mig på fotosidan. Jag hade visst vart inne på hans profil och kollat hans bilder. Hade ingen aning om att det var han. (Han har ett vanligt namn)

I går blev det lite träning. Gick på mitt favvopass. Det var kul, som vanligt, men lite tungt.

I dag har jag dammsugit och torkat golven så nu är det rent igen. Inte för att det håller så många dagar, men man måste ju hålla efter lite.

Har även vart och tittat på ett hus i dag, men nja.....mycket jobb och det är en gammal sommarstuga. Inget ont om sådana, har själv haft ett sånt hus tidigare, men vill nog ha ett lite rejälare än detta. Man vet ju vad man har i dag och vad man isåfall får och som det känns som nu så, nä. Fortsätter att kolla......

Nu är det dags för kvällsrastningen av de två snarkande damerna i hallen.
image73

Sen är det till att plocka fram arbetskläderna och förbereda för i morgonbitti då jag åter skall upp kl.05:15. Semestern är slut! Men förhoppningsvis kommer hösten att bjuda på något roligt i varje fall. Studier och besked om vad som händer jobbmässigt framöver.

Ciao!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-03  |  Tid: 14:30:01

Lunch träff.....

I går var jag inne i stan och åt lunch med en kompis. Alltid lika trevligt att träffas.
Strosade runt lite i stan innan jag åkte hem igen. Hade bestämt mig för att jag inte får köpa nåt och då är det inte lika kul att kolla runt.
Väl hemma så gick jag ut en prommis med tjejjerna som var hemma, sen satt jag framför datorn fram till strax efter kl.24. Hade en liten paus när jag var ut på tjejjernas sista runda.
Vaknade till när sambon kom hem efter att ha jobbat till 01:00.

I morse sov vi till 09:30. Hm.... börjar att vända dygnet åt "fel" håll lagomt tills jag börjar jobba igen och skall upp 05:15. Kul!
Var ut en prommis med tjejjerna, som är hemma idag med. Det positiva med att ha dem hemma är att jag kommer ut lite. Är så lätt att fastna hemma/inne annars.

Får se om det blir lite träning sen i eftermiddag/kväll. Styrka och/eller step lockar.

Skall strax gå en till runda och sen blir det till att städa och röjja lite och diska.

S. jobbar ända till 03 i natt så det blir lite tomt hemma ikväll. Får väl krypa upp i soffan med ena vovven och se på nån film. Har en del i hyllan som jag inte har sett ännu. Tar mig inte tid till det och nu på sommaren då det är ganska ljust om kvällarna känns det inte lika mysigt.

Nej, nu skall det ut på hundpromenad. Får se hur långt vi går.

See ya!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-03  |  Tid: 14:14:35

Lite bilder.....

Här kommer några bilder som jag tog när jag var på Bergianska.
Strosade först omkring lite i parken, sen gick jag in iEdvard  Andersons växthus där de har växter från olika delar av världen. Slutligen gick jag in i Victoriahuset och tittade på jättenäckrosen och de andra vatten och sumpväxterna.
             
         

Tog ca 260 bilder när jag var där. Vissa bra, andra inte. Övning ger färdighet. Några som blev helt klockrena enligt min mening, men de visar jag inte här utan håller för mig själv.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-08-01  |  Tid: 21:51:17

Tristess.....

Nu kommer ni tro att jag är helt galen,  men jag hade lika gärna kunnat jobba denna vecka istället för att ha semester. Har sååå tråkigt. Blir väl vad man gör det till visserligen. Har inget att göra. Visst finns 1000 saker att göra, men hur kul är det att göra allt ensam jämt?

I dag strosade jag lite i centrum. Hittade en grön munkjacka för halva reapriset. Hur kan man motstå det?
Köpte även två fyrkantiga spiralblock med blanka sidor också för halva reapriset. De skall jag ha för att sätta in lite recept i. Jag har massor av urklipp med recept som ligger i en stor låda. Har redan fixat en egen receptbok, men har hur mycket recept som helst kvar ändå.

I går tog jag mig i kragen och åkte till Bergianska Trädgården. Hur fint som helst. Fotade för brinnande livet. Skall se om jag kan lägga ut lite bilder senare.

Blev träning i går också. Bröst och biceps. Ett rätt bra pass blev det. Lite dålig intensitet dock. Behöver komma igång igen. Har lagt på mig lite för mycket hull.

I kväll blir det den spännande fortsättningen på So you think you can dance? Det är ju bara så bra. Helt annan klass på dansarna än den svenska varianten Floorfiller. Visst de är ju också duktiga, men inte alls lika bra.

Nu blir det onyttighets fika så jag kan lägga på mig lite mer ;-), sen blir det kort promenad med hundarna.

Syns!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus