NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-28  |  Tid: 08:54:43

Jag drömmer vidare.......

Men inte om hus denna gång, utan om skor.
Jag älskar skor. Vem gör inte det?
Jag har dock antagligen lite märklig smak för det är inte mycket av skorna i butikerna nu som jag gillar. Det mesta av dem är ju helt gräsliga. Inte alls min stil.
Nej, jag drömmer om stövlar. Höga, svarta med klack. Det är bara så läckert. De här är ju bara så coola:
image94eller kanske de här? image95

Saken är ju bara den att jag får fortsätta drömma för några stövlar kommer jag aldrig att kunna få på mig. Inte med mina vader. Det är en sak som är säker. Jag har i stort sett aldrig kunnat ha stövlar. Nej, jag får vackert nöja mig med stövletter, som väl inte är fel det heller, men jag vill ju ha stövlar!!

Visst jag ska väl ändå vara stolt över mina starka muskulösa ben. Det är ju inte alla som har sådana heller.
Dock finns det ju en sida på webben: www.duoboots.se som har stövlar som man kan beställa med vadomkrets 30-50cm. Lite dyra är dem, men det är inte det som är problemet utan att jag är kräsen och har inte hittat nåt som jag känner De här vill jag ha.
Så jag får fortsätta att strutta omkring i mina gympa skor och stövletter ibland. Fast det är klart......med gympa dojjor på fötterna kan jag ju gå nästan hur långt som helst utan att få ont i fötterna.

Jag kommer nog dock aldrig att sluta leta mina stövlar helt, men tills dess att jag eventuellt hittar några så fortsätter jag att traska omkring i mina hyfsat fotvänliga gympisar.


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-25  |  Tid: 18:57:16

Jag försvinner för en stund, långt bort......

bort från studierna och bort från tankarna på jobbet och vår chef som vi/jag nog snart kommer att måsta ta ett snack med. Bort från alla: -Jag borde vika tvätten, dammsuga, träna, betala räkningarna, laga middag och mycket mer.
Jag försvinner långt bort  bland renoveringsobjekt, total renoverat, stora tomter, minimala tomter, risiga hus och nybyggda hus. Hus med kommunalt v/a, eller egen borrad brunn, 2-kammarbrunn eller 3-kammarbrunn, tjusig välvårdad trädgårds tomt, stor gräsmatta eller vildvuxen tomt. Skyhöga priser och mer vettiga priser. Långt borta i ingenstans och mitt i Det området. Eluppvärmt, oljepanna, vedspis, luftvärmepump, golvvärme och gud vet vad.
image93

Nej, jag ger snart upp. Med dagens priser är det bara att bo kvar där vi bor eller helt enkelt flytta vår "bas" någon annanstans.
Eller vad sägs om ett parhus för endast  14 700 000:-!!!! Jo, helt rätt 14,7miljoner. Sanslöst! Men det var fint innuti. Konstigt vore väl annars?

Nej, nu måste jag vakna till liv igen. Studierna, middagsmatlagning och lite tv står på schemat.

Adios!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-15  |  Tid: 10:10:24

SM i BF

Ja, då var det över för denna gång. SM i bla BF.
Jag och sambon åkte till Västerås och tittade. Det var kul. Lite synd dock att vi inte kunde titta på hela finalen. Hundarna kan ju inte sitta ensamma hur länge som helst.
När vi ändå var i Västerås åkte vi ut och hälsade på sambons kompisar som precis flyttat ut till ett hus i skogen. De har också hundar så de har en stor rastgård som hundarna fick vara och springa runt i. Som plåster på såren att de fick sitta ensamma så länge. Gruset i hundgården var dock sprecis dit lagt vilket innebär att det var rätt lerigt så när vi hämtade in hundarna var det inga svarta vovvar utan grå beiga av all lera de rullat sig i. Jippie!!
De åkte direkt in i duschen när vi kom hem, så nu har vi hundar med blanka fina pälsar som har en lätt doft av grönsåpa.
De lossar massor av hår nu så det blir till att ta ut dem på fältet här bakom och borsta av dem så det blir lite mindre av den varan här hemma. Dammsugaren och sopen går varma kan jag lova.
image92
Ja, man kan inte tro att det är Rottis vi har. Snarare lapphund eller nåt.

Dagen bjuder på färdigställande av labbrapport som skulle vart inne igår. Aj, Aj, Aj.........
Lite träning skall också hinnas med. Nu har man ju lite mer inspiration efter söndagen.
Måste planera lite mat och handla lite också. Det kommer att bli en tung=sen vecka på jobbet så det gäller att ha grejjer att fylla på energi förrådet med.

Började faktiskt dagen utan fil och müsli som brukar, men filen var slut så det blev rågflingegröt med psylliumfrön och russin. Helt ok. Kanske skulle börja äta det på morgonen istället. Går ju att förbereda kvällen innan så går det snabbt på morgonen.

Nu måste jag ta mig i kragen. Det är ju såå skönt när man skrivit rapporten klart och man kan lämna det bakom sig.

Syns!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-13  |  Tid: 10:34:20

Lite mys på en onsdag

I onsdags var jag tjl och skulle sitta hemma och plugga, men det blev inte så mycket plugg.
Jag kom på att jag fått med mig en nyckel från jobbet som de skulle behöva på torsdagen, så det var bara att sätta sig i bilen och åka ut och lämna den.
När jag ändå var där ute tänkte jag att jag skulle åka ut till Långängens Gård och ta en lättare lunch. Kameran följde såklart med.
image83

Det blev en smörgås med salami och brieost. Mums! Allt som serveras är hembakat. Till detta lyxade jag till det med varm choklad. Den var super god. Riktig grädde såklart. Älskar grädde.
image84

När jag fikat klart gick jag ut till fårhagen och fotade lite. Inte det lättaste kan jag säga. När man har fått rätt fokus så flyttar de på sig. Det var riktigt mysigt att höra när de bet av gräset. Eftersom de var ganska många så blev det ett helt underbart ljud.
Man fotar och fotar och fotar och av 98 bilder är det en knapp handfull som man tycker är ok. 
Här kommer några smakprov.
     
image91

Nej, detta går ju inte alls. Jag har faktiskt en labbrapport som skall vara inne innan veckan är slut och i morgon kommer jag inte att kunna göra den eftersom det bär av till Västerås och SM i Bodyfitness m.m så nu är det bara att sätta gasen i botten.

På återseende!

 

Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-13  |  Tid: 09:41:39

Tränat

I måndags var jag klar på jobbet redan 12:50!! Det är sådana dagar som man älskar sitt jobb.
Eftersom jag var hemma så tidigt fanns det absolut inga ursäkter att inte gå och träna. Bara att ta på sig träningskläderna och ge sig av.
Det blev benen som fick sig en omgång. Tränar inte benen speciellt ofta eftersom de tränas varje dag på jobbet och jag måste planera så att jag inte har världens träningsvärk när jag skall springa i trapporna.
Hur som helst så gick det riktigt bra. Körde benprss 100kg, benspark 20kg, baksida ynka 15kg, men kontakt fick jag kan jag lova och lite utfall med hantlar i händerna. Körde även två biceps övningar. Hantlelcurl och i cable med rep.
Träningsvärk fick jag men inte så mycket som jag förväntat mig. Kändes bra. Mest ont i rumpan och det kändes super.

I onsdags blev det träning igen. Denna gång blev det bröstet som fick sig en omgång. Jag kände mig ganska stark och det kändes som om jag inte tappat så mycket med tanke på hur lite jag tränat på sistone. Dock med facit i hand så kan jag säga att jag nog tappat en del. Inte kanske just styrkemässigt, men i reparationssynpunkt eller vad man ska kalla det. Jag har såå Ont!! Speciellt vänster bröstmuskel är alldelens uppsvälld och jag kan inte ens lyfta armarna 45 grader rakt ut från kroppen i sidledes. Fruktansvärt ont och stelt kan jag säga. Aj, aj, aj!! Inte kul emn det går väl över om ett tag. Typ en vecka eller så......

Blir ev träning senare idag, men det enda jag kan köra är nog ben och lite biceps och triceps övningar funkar ju. Så länge jag inte behöver ha armarna utåt eller uppåt från kroppen så funkar det.

Ha det! 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-10-08  |  Tid: 19:28:08

Uppdatering från förra helgen.....

Ja, någon sann bloggare är jag då inte. Har inte riktigt tid. Finns ju så många som jag själv vill hinna läsa, men, men
Nu kommer i varje fall en liten  uppdatering om förra helgen då jag befann mig i Kristianstad.
Tåg resan gick smidigt och bra, dock hittade jag inte nåt eluttag till datorn. Lite surt, men ajg hade ju kurslitteraturen med mig som jag kunde läsa.
Kristianstad visade sig inte från sin bästa sida, men inget regn i varje fall. Strosade runt på stan och kollade lite. Det var mycket större än jag trodde. Tittade lite i affärer, men shoppade inget. Kan bero på att jag hade händerna fulla av väska och datorväskan+kameran. Lika bra det så jag inte gjorde av med massa pengar.
Fikade på ett jätte gulligt café som heter Teapot. De hade 55 sorters te som man både kunde dricka där och som man kunde köpa med sig hem. De serverade även lättare mat och lite nyttigare bakverk. Det stället kommer jag att besöka vid nästkommande K-stads besök.
       

Det var en rätt gullig stad med kullerstensgator och en del gamla korsvirkeshus.
Sista bilden visar en vägskylt mot högskolan. Det tackar vi för så jag kom rätt. Det var otroligt välskyltat överallt. Inte bara till högskolan utan till alla möjliga ställen och områden. Mycket bra! Tänk om det var så överallt.
Hotellet som jag bodde på var mycket bra. Ett bed & breakfast hotell. Rum med toalett och dusch och tv. Lakan, handukar och frukost ingick, så även internet uppkoppling i hela huset. Man har även tillgång till spis, kyl och micro om man vill laga egen mat. Nyrenoverat var det. Gå in och kolla på www.bochb.se
Var på högskolan på fredag och lördag och gjorde en massa laborationer. Rätt kul faktiskt.
Tog tåget hem på lördagskväll. Denna gång hittade jag eluttaget så jag började skriva mina laborationsrapporter. Åkte dock med X2000 och det gungade som om vi var på värsta stormiga havet. Usch! Blev faktiskt lite åksjuk. Hade en liten 19 åring, (om han nu ens var det) mittemot som satt och flörtade med mig. Pinsamt och lite smickrande såklart, men jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen.
Fick hämtning av S och S på centralen.

Det var min förra helg det.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus