NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-25  |  Tid: 21:38:31

Time is running.....

Måndag och 3 veckor kvar till semestern. Det kommer att gå fort, alldelens för fort.
Vips så sitter man där i höst och har ångest för jobbet. Nu ska jag ju förhoppningsvis plugga lite om det blir som jag vill.
Hoppas!!

Sitter och kollar på Lyxfällan på tv och jag blir lika chockad varje gång. Jag kan verkligen inte fatta hur vissa tänker, eller snarare inte tänker. Det är nog dock lätt att hamna där. Jag kommer dock att göra allt för att inte hamna där.

Träningen.......ja den går väl inte nåt vidare. Jag har nog aldrig varit så oinspirerad. Jag som brukar träna som mest på sommaren.
Jag ska komma igen snart.
Kanske redan i morgon...........

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-24  |  Tid: 11:45:35

Vilken härlig morgon.....not!

Vill ha hus med stor tomt!
Började morgonen med att torka kiss och bajs från köksgolvet. Kul? Inte det minsta. Sen dammsuga bort allt hundhår, för att sen knäskura golvet. Kanske inte riktigt det man vill syssla med kl. 8:00 på en söndagsmorgon. Ibland har man dock inte mycket till val.

Dagen bjuder inte på mycket. Tänkte stänga av datorn och fokusera på att fixa lite här hemma. Har massor av kläder som behöver kortas av. Ja, så är det när man är kort i rocken.
Skulle behöva måla naglarna också, så de håller lite bättre. Jag vill ju ha långa fina naglar i sommar, men som det ser ut nu så är det värre än någonsin. Fake naglar är inte riktigt min grej, sen är det en helt onödig kostnad för min del.
Räkningarna ska läggas in. Får se om jag har några kronor kvar sen. Tveksamt skulle jag nog säga. Dock kommer min kamera att vara färdig betald efter i morgon. Skönt!

S kommer hem med minstingen innan han börjar jobba. Två av tjejjerna löper just nu så det blir lite livat emellanåt, så därför ska han ska få vara hemma med mig i eftermiddag. Får se hur det går. Det var länge sedan jag hade honom själv, men det går nog bra. Lite ledsen kommer han att bli när husse lämnar honom. Tänk om han rymmer med mina tjejjer och aldrig kommer tillbaka!! Vilken katastrof det skulle vara! Precis så verkar han tänka. Vet inte om en hund tänker så, men det verkar nästan så på hans beteende.

Var inne på hundstallets hemsida tidigare i veckan och de söker volontärer till kvällar och helger. Blev rätt sugen på att skicka in en ansökan. Vore kul. Visst, det ger inga pengar men man lär sig antagligen en hel del om hundar. Får se, man kan ju alltid skicka en ansökan, sen får man se om man ens får komma på en intervjuv.

Blir ev lite träning sen ikväll. Troligen lite ben.
Tränade igår. Bröst och biceps blev det. Det gick rätt bra, men vi hade kunnat ha haft lite mer intensitet i passet och vi båda skulle nog har kunnat köra lite tyngre.

Nej, nu är det dags att stänga av och göra lite vettigt.

Ha det!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-22  |  Tid: 11:15:58

Det ska vara vare sig man vill eller inte

Ja, då var det midsommar då.
Tiden går fort och jag hoppas att denna dagen skall gå extra fort. Jag vet att det kanske låter knäppt. Hur kan man vilja att en ledig dag skall gå fort? Jag gillar inte dessa helger eller storhelger som de heter. Det är så mycket som Ska vara. Man ska umgås med sina vänner, man ska dricka nubbe till sillen, man ska vara ute på fina sommarstället, man ska vara glad, social m.m m.m
Tänk om man inte har några vänner? Kanske inte tycker om nubbe eller har nåt sommarställe att vara på. Inte känner sig glad och social utan bara vill vara med sig själv och bara vara. Läsa en bra bok, äta god mat utan kompromisser bara för att jag är den enda som äter det ena eller andra. Njuta av livet på mitt egna lilla sätt. Nu säger jag inte att jag inte har några vänner, dock har jag inte så många som bor där jag bor och som inte är bortresta över midsommar till när och fjärran.
Äh, det blir säkert jättetrevligt i eftermiddag/kväll. Blir grillning hos sambons vänner.
Som sagt hoppas att dagen går fort så man får ha den överstökad och gå tillbaka till det "vanliga".

Får väl säga Trevlig midsommar!! till den/dem som råkar snubbla in och läsa. Inte för att ni är många, men nån vet jag läser i varje fall.

image30

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-17  |  Tid: 10:12:39

Fotbollsfesten 07

Ja, då var årets fest över.
Dagen började tidigt. Klev upp kl.05:30 för att hinna i tid. Vi kom ut till Djurgården i god tid för lite uppvärmning och laddning.
Vi spelade mot mina gamla kollegor i första matchen och vi åkte på rejält stryk målmässigt kan man säga. Tror det blev 7-0!! Andra matchen blev det typ 2-0 eller nåt. Vilket som så åkte vi ut direkt. Var väl inga ledsna miner för det. Vi var i varje fall med. Alla andra hade ju typ 100 avbytare, vi hade 1.
Vi satt och softade i solen och väntade på att lunchen skulle serveras. Det blev pastasallad. Helt ok.
Lyckades som vanligt att bränna mig. Kan det bero på att jag inte smörjt in mig med solskydd?? Nej, så kan det väl inte vara? Aja bajja!!
Några bilder från dagen.
      

På vägen hem stannade jag till i centrum och shoppade, eller ja, brände pengar som jag egentligen inte har. Blev smink, lite smycken (50% rea), ett par jeans som jag kom i !!Yippie!! och lite hår klämmor. Glömde dock bort att köpa ny makeup remover, vilket innebär att jag nu sitter här med massa glitter i ansiktet, speciellt runt ögonen då. Hade glitter eyeliner nämligen.

Blev så otroligt sen att jag var tvungen att ta bilen och ställa den i Kristineberg och ta en taxi därifrån till Cirkus, där festen hölls. Var det oväntat att jag skulle vara sen?? Nä, knappast. Det är min grej här i livet tror jag. Klockan har en tendens att alltid gå för fort för min del.

Träffade några som jag inte träffat på länge, men det kändes som om många inte var där, eller så var det för att vi var drygt 900 pers och man inte lyckas se alla.
Måste bara berätta vad vår "buntis" sa till mig på festen. Han sa:-Du är bara såå läcker!!
Hjälp!! Jag är ju hans chef. Visste inte riktigt vad jag skulle säga, men fick fram ett Tack!
Så här såg jag ut. Bilden är dock tagen när jag kommit hem vid 00:30.
 

Vet inte riktigt men jag fick lite av den här känslan av att inte passa in men nu var det mer som om jag var på fel ställe. Har verkligen börjat känna att jag gör saker för att man Ska/bör göra dem och för att jag känner att jag måste visa mig intresserad, vilket jag iof också måste visa till viss del. Nu förtiden eller framförallt när jag ska umgås med mina arbetskamrater eller undersåtar eller vad man skall kalla dem, dem jag är chef över med andra ord. Jag känner att det inte ger mig nånting. De är dock 13-14 år yngre än mig och det kan väl ha nåt med i spelet att göra.
Jag gick hem redan kl. 23. Kände inte för att partajja. Blev 2 glas vin. Känns som om det inte är värt det. Att förgifta sin kropp och missa träningen. Nu förgiftar jag den iof med en hel del snabba kolydrater, men det gör inte så att jag inte kan gå till gymmet nästa dag.
Är dock lite trött idag och får nog ta nån lites tupplur senare idag.

Dagen schema lyder: Träffa L, en kompis som snart flyttar till Luxenburg. Vi skulle ha gått på Hallwyllska muséet, men det visade sig att just denna vecka har de stängt för golvvård. Typiskt!
Måste diska så jag hittar min diskbänk och tallrik att äta på.
Ett träningspass skall nog också slinka in. Sambon är i Södertälje och ställer 2 av hundarna i regnet, och trodde att han skulle komma hem hyfsat tidigt, men det beror på om det går bra eller inte. Hoppas dock att det går bra. Den ena har potential att komma riktigt bra. Förra året kom hon 2:a, dock har hon börjat visa mindre bra tendenser mot domaren så vi får hoppas att hon sköter sig annars kan hon ju bli avstängd och det vore tråkigt. Håller tummarna!

Nu är det dags att piffa till sig lite och se om jag kan få bort glittret.

Ha det i regnet!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-15  |  Tid: 21:27:58

Fotboll........

Blev lite träning i går. Rygg och triceps med sambon. Fick ingen kontakt alls. Bättre lycka nästa gång.

I  morgon är det vår årliga fotbollsturnering med jobbet. Vi blir ca. 1000 pers ute vid kaknäs. Ska bli kul att träffa alla som jag jobbade med nere i Skåne och alla andra som man inte träffar så ofta. Känner ju en hel del efter 10 år i företaget. I år är faktiskt första gången i historien som jag ska vara med och spela. Måste ju ställa upp för laget. Vi måste vara två tjejjer på plan samtidigt och vi är ju bara två på kontoret så vi har inte så mycket att välja på.
På kvällen blir det stor fest ute på cirkus. Årets partajj för min del. Är i stort sett aldrig ute så när det väl är stor fest så är det. Har väl dock en tanke på att ta det lite lugnare än förra året. Tycker inte att det blev så hårt, men jag var inte på benen förrän kl 17 dagen efter. Kul var det i varje fall.

Nu sitter jag och väntar på att sambon och lillkillen ska komma hem. De har varit på utställning större delen av dagen. Gick visst rätt bra. 6:a av 35 tror jag. Han slog i varje fall sina 5 kullsyskon som var där. Kul!
Blir väl rygg och snark läge när de kommer hem. Typ som denna bild.image21

Nu blir det soffan!

Ciao!!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-13  |  Tid: 21:22:27

06:15-18:58

Var ju på balett igår på Operan. Det var kanon bra. Blir så sugen på att dansa igen, men det kostar ju så mycket.
Det är så kul att gå på sådana tillställningar och titta på vad folk har på sig för kläder. En del har finaste stassen på sig medans andra verkar ha kommit direkt från löparrundan.

Kom inte hem förrän strax efter kl. 23 och kom inte i säng förrän 23:40. Klockan ringde 05:15 och jag kan garantera att jag var dödstrött. Har nog inte vart så trött på väldigt länge.

Var på jobbet 06:45 och gick där i från kl. 18:45. En lååång dag blev det.
Allt kom inte ut så jag fick sätta mig i buntbilen och hämta in det som stod kvar ute. När jag kommer ut till bilen se jag världens repa/or på förarsidan. Han som kört har inte sagt nåt om nån skada. Blev arg. Man kan inte ha undgått att man gjort en sån repa. Det var vissa på kontoret som t o m hörde när det hände.
Det mest sura är att bussen är ny. Bara ca 3 mån gammal. Visst det blir skador på dem det blir det, men ändå. Kommer ev att köra själv i morgon. Får se lite hur dagen ser ut och hur mycket jag har som jag måste göra.
Måste dock säga att jag just nu trivs väldigt bra på jobbet. Ångrar nästan att jag inte sökte platschefstjänsten, men å andra sidan hade jag nog inte fått den eftersom vi sällan tar nån som jobbat på kontoret i fråga. Hur som haver nu är det riktigt kul. Det är kul att jobba för att de andra ska få en sån bra dag som möjligt, vilket jag ju gör i vanliga fall också, men nu har jag ju mer tid. Hela dagen ju. Det är även väldigt kul att få stötta och lära upp våra två nya coacher (arbetsledare). De kommer att jobba med mig i höst när jag återgå till min riktiga tjänst och sedan kommer de att ta över efter mig när jag försvinner till vidare utmaningar. Exakt vart jag hamnar är ännu i sin linda, men det ger sig så småning om.

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen.

See ya!!

Eftersom jag kom hem så sent blev det ingen träning idag. Kände att jag behövde prioritera att fixa vettig mat, som har uteblivit de senaste dagarna, och att komma i säng i tid.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-12  |  Tid: 17:00:30

Besök på Operan

Var på sambons gym i går kväll och körde lite axlar. Skulle ha kört lite ben också, men nån hade tjuvstartat och var mer eller mindre klar när jag kom så jag tappade lusten. Visserligen kom jag 15 min för sent, men han började ju 45 min före utsatt tid. :-(.
Fixade lite proteindrinkar när vi kom hem.  Wnc sportmeal vanilj, ½ banan och lite frysta jordgbbar.

Blir ingen träning i kväll för jag ska på Operan och titta på baletten Cendrillon med en kompis. Hon skulle egentligen gå med sin chef, men denne var med i en olycka i helgen så jag ska köpa hennes biljett. Ska bli trevligt. Har lite knapert med pengar, men som man bäddar får man ligga sägs det.......sen vill jag passa på och umgås med min kompis som snart lämnar landet för 3-5 år för Luxenburg ,där hennes sambo fått jobb och redan bor.
Kommer att bli tråkigt, men jag får väl åka ner och hälsa på. Man ska passa på medans man kan och dessutom har gratis boende.

Hade en intervju på jobbet idag och hon jag intervjuade var helt klockren. Nu är det dock tveksamt om jag får ta in henne nu pga litet behov under sommaren. Den stora frågan är dock har vi råd att "tappa" henne? Skall diskutera detta med mina högre chefer. Jag vill inte att vi ska stå i augusti utan personal, som det blev förra året, trots 3-4 upplärningar under sommaren inför augusti då många började plugga. Ja ja vi får se hur jag lyckas.

Nu är det dock dags att göra en djupdykning in i garderoben och försöka hitta nåt att ta på sig. Vill ju vara lite piffig i varje fall. Skulle vilja ha en nyinköpt tunika, men det är ju det där med att visa benen. Hade vart en helt annan grej om man vart född med de där långa slanka spirorna. Får se vad jag hittar.

Ha en bra kväll!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-10  |  Tid: 20:28:08

Nya skor

Har träningsvärk idag i bröst, mage, biceps och underarmarna. Skönt!!
Blev ingen träning idag. Har börjat fastna framför datorn och sen blir jag trött och lägger mig på sängen och vilar, men det slutar med att jag somnar och sover typ 2h och sen är ju större delen av dagen slut. Sover ju inte så bra i denna värme.
När det är så här fint väder ska man ju vara ute och ta vara på solen. Nu verkar det ju inte vara så att jag är den enda som inte gör det. Åkte nämligen en snabbis till Barkarby outlet och där var jag inte ensam. Det var helt knökfullt på parkeringen.
Åkte bara dit för att kolla in den nya Nike butiken. Kom såklart ut med ett par skor. Vad annars? Träningsskor kan man inte få för många av. Eller?
image20

Nu skall det fixas en proteindrink till sambon, snäll som jag är, sen blir det softa i soffan och ladda för en ny vecka på jobbet.

Ciao!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-09  |  Tid: 23:55:06

Styrkepass

Det blev ett styrkepass idag också.
Var på gymmet kl 20:00 och körde med S. Det är kanon med ett eget gym som man kan träna på när som helst utan att behöva tänka på öppettider. Hoppas bara att det kommer att gå bra sen när de öppnar på allvar. Tanken är att jag också skall jobba lite där. Dels i repan, men kanske framförallt som instruktör. Måste börja öva lite för det var ju ett tag sedan.
Fick ju skattepengarna i veckan och nu börjar det kännas som att jag är på god väg att skrapa ihop till kursavgiften för pt-school som jag så gärna vill gå. Får se hur det blir i höst med andra ev studier och hur jag kan vara ledig.

Nej nu skall jag ta och försöka väcka han som ligger i soffan och sover. De fyrbenta ligger och snarkar högt.

God natt!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-09  |  Tid: 13:47:32

Spinning+Core

Det blev ett 30 min spinnningpass med efterföljande 30 min corepass.
Helt ok. Blev helt genomblöt. Skönt! Har inte kört spinning på ett par månader och innan det var det nog ca ett år sedan. Det är ju så skönt, men jag prioriterar styrkan nu.
Får se om jag får någon träningsvärk i morgon. Mage är väl det som jag brukar hoppa över när det gäller min egna träning.
Är lite sugen på att köra lite styrka ikväll, men jag får se hur det blir.

Nu blir det till att slöa lite och kanske gå ut en sväng i solen, som man väl bör i detta väder.

Ciao!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-09  |  Tid: 10:15:10

Veckan som snart gått

Ja, då var ännu en vecka snart till ända. Tiden går fort.

Mamma har varit på besök i nästan 4 dagar. Vi hann med massor bla Millesgården på Lidingö. Hur fint som helst.
Det är ett sånt där ställe som man kan tillbringa nästan en hel dag på. Fotade en hel del ute i parken. Var även på Långängensgård och åt en lättare lunch. Ett riktigt mysigt ställe.
         

Eftersom jag har haft besök så har det inte blivit nån träning under de dagarna, men i torsdags kväll var jag och körde rygg. Gick kanon. Kände mig riktigt stark. Ökade vikten på alla övningar. Nästa ryggpass blir det till att öka till 45kg latsdrag. Känner mig alltid starkare sent på kvällen. Var där 20:45-21:30. Sen gör värmen sitt. Tycker att det är så skönt när det är varmt. Vet att jag är lite knäpp, men så är det.

Ska ev åka in till stan för att gå på nåt funk eller danspass idag. Brukar köra step på lördagar, men instruktören är på semester och hon som kör nu faller mig inte riktigt i smaken. Man har ju sina favoriter.

I 5 veckor frammåt är jag platschef på vårt kontor så det blir inget cyklande på ett tag vilket innebär massa energi över till att träna. Nu skall det bli hård träning. Syns ju knappt att jag tränar. Ser ut som en säl. Inte kul alls, men jag har ju iof mig själv att skylla för missade pass och slarv med maten som egentligen är den stora nöten att knäcka för mig.
Såhär ser det ut nu. Jag som skulle vara i mitt livs form till nästa helg är nog i mitt livs oform. :-( , men men som sagt jag kommer igen.
 

Nu skall jag kolla vad det finns för pass att gå på och hittar jag inget blir det styrka och kanske lite kondition. Ev pass nu och styrka ikväll.

Ha det skönt i solen!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2007-06-01  |  Tid: 22:15:50

En känsla........

av att inte passa in.
Har du haft den känslan  någon gång? Jo, jag tror nog att vi alla någon gång har haft den känslan, mer eller mindre.
Ibland får jag bara en känsla av att inte riktigt passa in. Jag tror inte att någon annan skulle hålla med. Ja, att jag inte passar in. Snarare kanske tvärtom, men det är bara en känsla jag själv har, att jag är på fel plats. Inte så att jag inte trivs med mitt jobb. Jag skulle nog kunna satsa och fortsätta, men jag tror att känslan av att jag inte är i mitt rätta element skulle finnas.
Jag känner alltså att detta jag gör nu inte är mitt kall. Jag känner att jag skulle kunna ge sååå mycket mer någon annanstans. Med någon annan sysselsättning.
Jag kan se mig själv som en duktig instruktör som kunderna gillar att träna för. Jag kan se mig själv som någon som ger en massa och får oändligt mycket tillbaka. Jag kan se mig själv ta hand om människor och få dem att må bra.
Jag vill känna glädje och lust inför mitt arbete. Vill inte alla det?
Jag tror att jag någonstans på vägen måste bestämma mig för vad jag ska satsa på. Jag måste börja någonstans och inte bara stå och trampa.
Ta chansen, ta klivet och testa nåt annat, för man vet ju aldrig.......jag kanske kliver rätt in i mitt kall och passar in.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus